Magamról

Gyermekkoromban egy Szmenát használtunk, majd "egygombos" masinák váltották egymást a családban. Sokáig nem is nagyon érdekelt a fotózás, csak néhány kép erejéig (nyaralás, szülinapok ...) került elő a fényképező.
2005-ben kezdtem egyre jobban kiismerni akkori fényképezőgépem (Minolta Z10) tulajdonságait, miután végleg letettem a filmes "szappantartót".
A családi események megörökítése mellett egyre több időt töltöttem az új "játékszerrel" kirándulgatva és próbálgatva a különféle beállításokat.
Természetesen könyvből, netről -autodidakta- gyűjtöttem az ismereteket és egyre inkább kézi üzemmódban használtam a masinát.
Kedvenc témám a természet (tájkép, növények és állatok - kicsik és nagyok egyaránt), de alkalmanként épületek vagy várt és váratlan események is a gép felemelésére késztetnek.

Jó érzés tölt el, ha egy-egy képpel örömet tudok szerezni akárcsak néhány embernek, így NEKED IS, KEDVES LÁTOGATÓ!Mostanában egy Pentax K200d-re csavart 18-55 vagy 55-300-as objektívvel (néha egy Kenko 1,5X telekonverterrel vagy egy Helios 44M-mel megfejelve) és egy Pentax K30-ra szerelt Sigma 150-500-as telével vadászok.
Állványaim: egy Star 63-as tripod Vanguard 3D gömbfejjel szerelve, valamint egy Giottos monopod.